• webdesign2

  Vår basverksamhet är framtagning av hemsidor till små företag och föreningar, allt från små enmansbolag och ideella föreningar till sidor med flera hundra undersidor.

  Vi är Joomla! experter och hjälper er ta fram sidmallen som alltid är anpassad för alla plattformar såväl mobil som läsplatta som pc och alla möjliga skärmstorlekar.

  Flexibiliteten är nästan oändlig och applikationerna många vilket ger er som kund den approach ni behöver för att nå ut på nätet.

  Vi är ett litet företag med små utgifter vilket ger er som kunder samma premisser = små utgifter och nära kontakt med oss som utvecklare av er webb.

  Läs mer

 • grafiskdesignVår grundkompetens är grafisk design. Vi har ända sedan slutet av 90-talet arbetat i marknadsledande program som Adobe Photoshop, Adobe Illustrator och Adobe InDesign. I dessa miljöer har vi följt utvecklingen sedan de första stapplande versionerna av grafiska dataprogram till dagens fantastiska funktionsspäckade versioner. Förr kunde man möjligen manipulera bilder idag kan man trolla med dem. Vi kan hjälpa er med framtagning av grafiskt profilmaterial som produktbroschyrer, kataloger, företagspresentationer etc.
  Vi har bra kontakter inom tryckeribranschen för alla typer av tryckt media.

   

 • bildredigering

  Vi har många års erfarenhet av bildredigering, ända sedan de första versionerna av Adobe Photoshop kom ut på marknaden har vi varit med och arbetat i programmet. Vi vet att en av de oftast förbisedda delarna av webbproduktionen är bilderna, nu snackar vi inte att man inte har bilder på sin sida utan att man inte har optimerat sina bilder för optimal storlek och utseende på webben. Det finns allt från gratisverktyg på webben till dyra bild och reklambyråer och så finns det DuoSmart där emellan.

 • 1
 • 2
 • 3

DuoSmart

Logga in

Logga in för att att få tillgång till fler sidor.

Ange e-postadressen som är knuten till din inloggning. Ditt användarnamn kommer att skickas till den e-postadress du tidigare angivit för dina inloggningsuppgifter.

Aktuellt

Kundanpassning

Vi kan ta fram avancerade funktioner i befintliga webbutikslösningar. Om ni t.ex. har önskemål om specialanpassningar som inte finns med i butikslösningen från början kan våra duktiga programmerare ta fram det mesta. Hör av er till oss om ni har funderingar så kan vi ge er en offert och diskutera era önskemål.

 

 Se övriga webbprojekt