DuoSmart Hemsidor Webbdesign

Automatic Website Translator

Vi har många års erfarenhet av webbdesign, allt från små enmansbolag och ideella föreningar till sidor med flera hundra undersidor. Vi jobbar nästan uteslutande med Joomla!, CMS* plattform, och tar fram grafik etc. i marknadsledande programvara.

Låt oss hjälpa er med hemsidan, ert ansikte utåt på nätet, så att ni kan ägna er åt det ni är bäst på.

Vi hjälper er ta fram en grafisk mall, utseendet på sidan, och de grundläggande funktioner som ger er webb det ni vill erbjuda besökaren. Det kan vara allt från bildspel, kontaktformulär och kartor till enkla webbutikslösningar. 

Alla moderna hemsidor idag styrs av ett så kallat CMS vilket innebär att man som kund/sidägare på ett enkelt sätt själv kan uppdatera sina texter och bilder på webbsidan genom att logga in från valfri plats i vilken webbläsare som helst så länge det finns internetuppkoppling. Det låter enkelt men är tyvärr inte alltid så snkelet om man inte har någon vana med hemsidor därför erbjuder vi oss att hjälpa er även med uppdateringar. Se våra olika upplägg nedan med priser etc.

Webbutikslösning som byggs i HikaShop på Joomla! plattformen (den CMS plattform vi erbjuder). En flexibel och kraftfull webbutikslösning för butiner med såväl större som mindre sortiment där ni som butiksägare kan erbjuda era kunder flera olika marknadsledande betalningsalternativ som PayPal, Svea Webpay etc.

Vi är ett litet företag med små utgifter vilket ger er som kunder samma premisser = små utgifter och närkontakt med oss som utvecklare av er webb.

Vi kan hjälpa er hela vägen från att ta fram den grafiska profilen till dess alla funktioner är på plats.

Alla våra hemsidor görs kompatibla med alla plattformar, så kallad responsiv design, vilket innebär att er sida ser bra ut även på en mobil eller surfplatta.

Egen hosting - vi kan erbjuda er egen hosting, alltså webbhotell som är anpassat för Joomla! så att sidan blir så snabb som möjligt. Fallk inte i fällan med billiga webbhotell som erbjuder stora mängder utrymme för en spottstyver, det ger nästan alltid dålkig prestanada på sidan med långa laddningstider som gör att era besökare och potentiella kunder snart tröttnar och i värsta fall lämnar sidan. Dessutom är det ganska pinsamt att visa upp en sida som tar lång tid att ladda. Vår hosting garanterar snabba pingtider = snabb laddning av sidorna för en optimal upplevelse när man besöäker era sidor.

Här är några exempel på vad vi kan erbjuda er:

 • Enkel statisk webbsida som antingen ni eller vi kan hålla uppdaterad (lämplig lösning för mindre sidor med ett fåtal sidor). För att själv kunna uppdatera krävs dock att ni har någon form av vana att hantera hemsidor och har tillgång till ett hemsidesprogram som Dreamweaver eller liknande.
 • Färdig CMS styrd webbsida med användarstyrd login och management av innehåll. Vi använder Joomla! världsledande CMS system med en fantastisk massa olika tilläggsfunktioner, allt från bildspel, fotoalbum, gästböcker, forum till webb butikslösningar (Content Management System = Ni kan logga in via webbläsaren och själv ändra på textinnehåll osv.).
 • Framtagning av skräddarsydda Joomla! templates mallar) i responsiv design så sidan visas snyggt på alla plattfromar inkl. ,obiler och läsplattor. 
 • Vi kan hjälpa er ta fram en färdig webbutik.
 • Användarforum, perfekt för föreningar och andra som vill ha en levande kommunikation direkt på webben.
 • Responsiv design där er webbsida fungerar lika bra oavsett vilken plattform besökaren använder.

Prislista - Alla priser är exklusive moms

 • Hemsida grund, framtagning av grafisk profil med responsiv design. 5 undersidor ingår, inklusive kontaktformulär, bildspelsfunktion. 1 domännamnsregistrering ingår första året (valfritt), har ni redan domän hjälper vi er gärna att peka om den mot den nya sidan utan extra kostnad.
  Pris: 6 000 kr 
 • Hemsida företag, framtagning av grafisk profil med responsiv design. 15 undersidor ingår, inklusive kontaktformulär, bildspelsfunktion. 1 domännamnsregistrering ingår första året (valfritt), har ni redan domän hjälper vi er gärna att peka om den mot den nya sidan utan extra kostnad.
  Pris: 7 000 kr 
 • Webbutik grund, enkel webbutik baserad på en av marknadens ledande plattformar, HikaShop där betalningsplattformar som PayPal, Svea WebPay erbjuds för en smidig kundupplevelse. Grafisk anpassning till er hemsida, responsiv design. Uppläggning av 10 produktkategorier med 5 produkter under varje eller 50st produkter totalt med produktbilder och beskrivningar.
  Pris: 10 000 kr (inklusive ett års licens på HikaShop Business, kostar sedan ca 650 kr/år i licensavgift beroende på eurokursen).
 • Webbutik företag, webbutik baserad på en av marknadens ledande plattformar, HikaShop där betalningsplattformar som PayPal, Svea WebPay erbjuds för en smidig kundupplevelse. Grafisk anpassning till er hemsida, responsiv design. Uppläggning av 20 produktkategorier med 10 produkter under varje eller 200st produkter totalt med produktbilder och beskrivningar.
  Pris: 15 000 kr (inklusive ett års licens på HikaShop Business, kostar sedan ca 650 kr/år i licensavgift beroende på eurokursen).
 • Anpassning, programmering av webbutik eller andra funktioner på hemsida med Joomla plattform eller annat.
  Timpris: 500 kr/tim eller kontakta för offert.
 • Supportavtal grund, 1 år där alla uppdateringar ingår inklusive säkerhetsuppdateringar och backup på allt innehåll för alla mindre siter som använder vårt webbhotell grundpaket.
  Pris: 2 000 kr/år
 • Supportavtal företag, 1 år där alla uppdateringar ingår inklusive säkerhetsuppdateringar och backup på allt innehåll.
  Pris: 3 000 kr/år
 • Webbhotell grund, inklusive valfritt antal epost-konton (uppläggning av 10st epostadresser ingår utan extra kostnad). Max utrymme 3 GB.
  Pris: 800 kr/år
 • Webbhotell företag, inklusive valfritt antal epost-konton (uppläggning av 10st epostadresser ingår utan extra kostnad). Max utrymme 10 GB.
  Pris: 1 800 kr/år
 • Domännamn, vi hjälper er registrera domännamn och hostar (förvarar) namnet åt er så länge ni önskar.
  Pris: 120 kr/st (registrering), 120 kr/år årsavgift per domän.

 

Referenser, kunder - här är ett utkast av olika webbprojekt som vi gjort

 1. Gagnef Fiske - Sportfiske i Gagnefs kommun
 2. DSG-Butiken i Ludvika - Hydraulverkstad och motorbutik för såväl racing normala och tunga fordon, webbutik
 3. Vestlis Fiske - Välsorterade sportfiskebutiker i Borlänge och Djurås, webbutik
 4. Bil & Filtertjänst AB -  Filter till industri, marin & alla typer av fordon & maskiner, inklusive specialanpassad webbshop
 5. Sit Right AB - Förser skogsentreprenörer med produkter
 6. Enskede Hydraul AB - Hydraulik företag i Östervåla
 7. RailDoc AB - Mättjänster av slipers etc.
 8. Gråns Karp - Karpfiske i Gagnef
 9. Fyrklöverns Assistans AB - Personlig assistans i Ludvika och Borlänge
 10. The Hymans - 1-2-3-4 Sveriges Ramones
 11. Dalagåvan - Företagsgåvopaket med produkter från Dalarna
 12. Matspiran - Utbildning, konsultation och matarrangemang
 13. Dala Fönstermontage AB - Fönsterfirma i Björbo-Borlänge
 14. Fänforsen Restaurang & Servering i Björbo - Restaurangen, serveringen & pizzerian i Björbo
 15. Stigsbergs Gård - Hästsportbutik och ridhusverksamhet utanför Bålsta, webbutik
 16. Grönbergs Väg Mark Maskin AB - Entreprenadföretag från Nås
 17. Dalafonden för Cancersjuka
 18. Wallinsamfundet - Johan Olof Wallin samfundets officiella hemsida
 19. IOGT-NTO Björbo
 20. Östervåla Begravningsbyrå